ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Διευρύνεται το δίκτυο φόρτισης IONITY με την συμμετοχή της Shell

Αρχικά η Shell θα συμμετάσχει με την κατασκευή 80 σημείων φόρτισης σε υπάρχοντα πρατήρια της σε διάφορες χώρες της Ευρώπης…

Οι χώρες που η Shell επέλεξε να κατασκευάσει φορτιστές μέγιστης ισχύος 350 kW είναι οι Βρετανία, Γαλλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Πολωνία, Τσεχία, Αυστρία και Ολλανδία, ενώ στην Γερμανία υπάρχει πλάνο για επιπλέον 20 (φυσικά η χώρα μας δεν περιλαμβάνεται λόγω των σχεδόν ανύπαρκτων EV πωλήσεων).

Ο κάθε φορτιστής θα «σηκώνει» έως έξι αυτοκίνητα που θα μπορούν να φορτίσουν ταυτόχρονα και σε λιγότερο από μισή ώρα (ανάλογα με την τεχνολογία της μπαταρίας). Η κίνηση της Shell είναι ενθαρρυντική διευρύνοντας το δίκτυο IONITY, στο οποίο συμμετέχουν ήδη οι BMW, Daimler, Ford Motors και Volkswagen Group περιλαμβάνοντας την κατασκευή συνολικά 400 σταθμών έως το 2020.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!