NEA

Αυτή είναι μια κυνηγάρικη Bentley Bentayga!

Η έκδοση Field Sports απευθύνεται στους κυνηγούς και με μετά την Bentayga Falconry που απευθυνόταν στους Άραβες που αρέσκονται να κυνηγούν με γεράκια, παρουσίασε την Field Sports.

Η Bentley είναι από τις εταιρίες που υποχρεώνονται να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του πελάτη που πραγματικά βάζει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Έτσι, μετά και την ειδική έκδοση… ψαρέματος, σε συνεργασία με την Mulliner (και την επίσης παραδοσιακή λονδρέζικη Purdey που ειδικεύεται στα δίκανα), η βρετανική φίρμα παρουσίασε την Field Sports.

Η οποία εξοπλίζεται με ένα αλουμινένιο ερμάριο ασφαλείας στο πορτμπαγκάζ που περιέχει θέσεις για κιάλια, πυρομαχικά, μαχαίρι, ρούχα, ποτά και ποτήρια, καθώς και humidor για πούρα. Μεταξύ των δύο πίσω καθισμάτων υπάρχει μια δερμάτινη θήκη με θέσεις για δύο δίκανα, ενώ η λίστα του επιπλέον εξοπλισμού περιλαμβάνει και μια ειδική τσάντα για τα ρούχα του κυνηγού. Και με το λαγωνικό τι γίνεται;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!