NEA

Μία πρόγευση από την πανάκριβη Rolls Royce Cullinan [vid]

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, η Rolls Royce ετοιμάζει ένα μεγάλο SUV με την ονομασία Cullinan, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα βγει στην παραγωγή προς τα τέλη του 2018 αρχές του 2019.

Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει κάποιες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που δείχνουν το μεγάλο SUV κατά την φάση των δοκιμών του. Με βάση αυτές τις φωτογραφίες, ο γνωστός μας Peisert Design κάθισε και σχεδίασε στον υπολογιστή του το πως θα μπορούσε να δείχνει στην τελική του μορφή η πιο “ιδιαίτερη” Rolls Royce που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Όπως βλέπουμε από τα σκίτσα, αν όντως είναι κοντά στην τελική μορφή του αυτοκινήτου, τότε μιλάμε για μία πραγματική Rolls με πολλά δάνεια από την Phantom από την οποία θα είναι ακόμα μεγαλύτερη σε διαστάσεις και φυσικά σε όγκο!

Ο βασικός αντίπαλος είναι φυσικά η Bentayga της Bentley, αν και οι άνθρωποι της Rolls-Royce θέλουν να είναι μία κλάση επάνω σε ότι αφορά την πολυτέλεια και την άνεση. Απ’ ότι γνωρίζουμε θα χρησιμοποιεί τον V12 της Phantom με διαφορετικές ρυθμίσεις και ισχύ πάνω από 600 ίππους, ενώ οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα διαφορετικό πλαίσιο από τις μεγάλες BMW με στόχο να διατηρηθεί ο ξεχωριστός χαρακτήρας της μάρκας.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!