ΔΙΑΦΟΡΑ

O Βαλβέρδε δεν μπορούσε να βάλει μπροστά το νέο του Audi [vid]

H Audi σπονσοράρει τις δύο μεγαλύτερες ομάδες της Ισπανίας και έτσι μετά τη Ρεάλ και οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πήραν τα νέα τους αυτοκίνητα…

Και εδώ αρκετοί διάλεξαν το Q7, με τον σούπερ σταρ της ομάδας, τον Lionel Messi να επιλέγει το RS6 Performance, όπως και ο Suarez αλλά και ο Piquet. Το R8 το επέλεξαν δύο, ο Sergio Busquets το κουπέ και ο Aleix Vidal το Spyder, ενώ ο προπονητής της ομάδας ο γνωστός και από το πέρασμά του από την Ελλάδα Ernesto Valverde θα κυκλοφορεί από εδώ και στο εξής με ένα plug-in υβριδικό Q7 e-Tron quattro. Το οποίο, όπως θα δείτε και στο παραπάνω βίντεο, δεν μπορούσε αρχικά να το βάλει μπροστά και έδειξε για λίγο αμήχανος. Το πιο πιθανό είναι πως ο Valverde απλά δεν πατούσε το φρένο. Οι παίκτες της Μπάρτσα πάντως έκαναν και τους γύρους τους στην πίστα της Catalunya.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!