NEASMS

Ποια κινέζικη εταιρία πάει σφαίρα σε πωλήσεις;

Μετά από μόλις ένα χρόνο πλήρους λειτουργίας της η Lynk&Co αναδείχθηκε η εταιρία με τις ταχύτερες και περισσότερες πωλήσεις που έχουν γίνει ποτέ για κινέζικο αυτοκίνητο…

Συγκεκριμένα, το Lynk&Co 01 σημείωσε 6.000 προπαραγγελίες μέσα σε μόλις 2 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα στην διαδικτυακής πλατφόρμα της εταιρίας, ενώ σταδιακά ξεκινά και η πώλησή του μέσω του δικτύου που για την ώρα περιλαμβάνει μόλις 150 σημεία σε ολόκληρη την Κίνα. Για λόγους ευελιξίας στην Lynk&Co αποφάσισαν να μην έχουν πολλά εξτρά παρά μόνο λίγα συγκεκριμένα πακέτα για συγκεκριμένες εκδόσεις.

Η Lynk&Co ανήκει στην Geely (στην οποία ανήκει η Volvo, όπως και η Lotus) και το συγκεκριμένο SUV βασίζεται στα μηχανικά μέρη του νέου Volvo XC40 με κινητήρες βενζίνης και αργότερα ηλεκτρικές εκδόσεις. Στην Κίνα οι τιμές πώλησης ξεκινούν από τις 24.220 δολάρια και φθάνουν έως τις 31.000 δολάρια στην Κίνα, αλλά στην Ευρώπη θα είναι πολύ ακριβότερο λόγω διαφορετικών προδιαγραφών και δασμών.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!