NEA

Αποκάλυψη για το ταμπλό του επόμενου Mercedes Sprinter

Η Mercedes αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες του εσωτερικού του νέου Sprinter, το οποίο δείχνει να αποκτά κάτι από την αύρα των πολυτελών μοντέλων της φίρμας.

Χρονικά, τα αποκαλυπτήρια της επόμενης γενιάς Sprinter τοποθετούνται τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Μέχρι τότε, η γερμανική εταιρία αποφάσισε να μας δώσει μία πρώτη γεύση, αποκαλύπτοντας μερικές εικόνες από το εσωτερικό του επαγγελματικού της μοντέλου. Από τα όσα γίνονται άμεσα εμφανή, η Mercedes φέρνει ένα πιο ψηφιακό ταμπλό, με μεγάλες οθόνες αφής και ένα δυναμικό, τριάκτινο τιμόνι.

Πολλές πληροφορίες δεν έχουν ανακοινωθεί, γνωρίζουμε όμως ότι, μεταξύ άλλων, θα υπάρχουν διαθέσιμες θύρες USB, καθώς και ένα WiFi hotspot. Αυτά θα συνοδεύουν τις υπηρεσίες Mercedes PRO connect του οχήματος, πού είναι ειδικά σχεδιασμένες για διαχείριση εταιρικών στόλων, την παράδοση αγαθών αλλά και για την καλύτερη συντήρηση του οχήματος.

Το Sprinter θα κυκλοφορήσει σε διάφορα αμαξώματα και μεγέθη, με ανοικτές και κλειστές καμπίνες, καθώς και με εξειδικευμένες λύσεις, ανάλογα με την κάθε ανάγκη. Μάλιστα, η Mercedes επιβεβαίωσε και την εξέλιξη ενός eSprinter, το οποίο θα δούμε όμως αργότερα, λογικά εντός του 2019.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!