NEA

Ανανέωση για το Kia Sorento

Η facelift εκδοχή του μεγαλύτερου SUV της Kia παρουσιάστηκε στην έκθεση του Λος Άντζελες με διακριτικές αλλαγές εντός και εκτός, καθώς και με πλουσιότερο τεχνολογικό εξοπλισμό…

Οι αλλαγές στο αμάξωμα αφορούν στην επανασχεδιασμένη μάσκα και προβολείς, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχουν αλλαγές κατά κύριο λόγο στους προφυλακτήρες και τα φωτιστικά σώματα. Το σαλόνι έγινε ακόμα πιο πλούσιο στις ακριβές εκδόσεις οι οποίες περιλαμβάνουν και το σύστημα Advance Driver Assistance Systems, κάτω από το οποίο βρίσκονται μια σειρά συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, όπως το Driver Attention Warning, Lane Keeping Assist κ.λπ.

Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων υπάρχουν δύο επιλογές: μία με κινητήρα 2,4 λίτρων με απόδοση 185 ίππων και ένας V6 των 3,3 λίτρων με απόδοση 290 ίππων. Ο τελευταίος συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων ενώ υπάρχει και ένα σύστημα που ονομάζεται Smart Shift & Drive το οποίο επιλέγει αυτόματα τον τρόπο λειτουργίας της μετάδοσης (ανάλογα με το οδόστρωμα ή τον τρόπο κίνησης του οδηγού).

Το Sorento είναι ο εκπρόσωπός της στην μεγάλη κατηγορία, με χώρους και ανέσεις για επτά επιβάτες και κύριο στόχο την αγορά των ΗΠΑ όπου αυτού του είδους τα αυτοκίνητα είναι αυτή την στιγμή τα πιο δημοφιλή από άποψη πωλήσεων. Στην χώρα μας το μεγαλύτερο SUV που διατίθεται είναι το Sportage, ενώ εξαιρετική πρόταση αποτελεί και το Stonic.

 

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!