ΔΙΑΦΟΡΑ

H Ford ζητά από τον παλαιστή John Cena 500.000 δολάρια!

Τελικά η αμερικανική εταιρία μήνυσε τον διάσημο αθλητή της πάλης WWE διεκδικώντας αποζημίωση 500.000 δολαρίων βάσει του συμβολαίου που είχε υπογραφεί…

Πρόσφατα είχαμε γράψει για την περίπτωση του John Cena που ήταν ένας από τους 250 που επέλεξε φέτος η Ford για να αποκτήσει το GT. Ο Cena είχε διατυμπανίσει στα social media το γεγονός αυτό, αλλά στη συνέχεια αγνόησε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει που δεν του επέτρεπε να πουλήσει το GT στα επόμενα δύο χρόνια (για να προστατεύσει την αξία του μοντέλου της).

O Cena το πούλησε για να «καλύψει κάποια έξοδα», όπως είπε στην Ford που κατήγγειλε το γεγονός. Ζήτησε δημόσια συγνώμη (ο Cena) και δέχθηκε την πρόταση της Ford να αγοράσει πίσω το GT. Τελικά η συμφωνία αυτή ναυάγησε και η υπόθεση οδηγείται στα δικαστήρια, με την εταιρεία να ζητά ως αποζημίωση το ποσό των 500.000 δολαρίων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!