NEA

25 ηλεκτροϋβριδικά BMW έως το 2025

Η γερμανική εταιρία παρουσίασε πρόσφατα το πλάνο της που περιλαμβάνει πολλά ηλεκτροϋβριδικά εκ των οποίων τα 12 θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητα…

Ξεκινώντας από τα i3 Roadster και Mini Cooper S E ALL4 θα παρουσιαστούν πολλά και διάφορα PHEV και EV μοντέλα στο πέρασμα της επόμενης οκταετίας. Ανάμεσα σε αυτά θα δούμε το i5, την iX3 και περνώντας στην 5η γενιά μπαταριών θα υπάρξει ένα νέο μοντέλο με φουτουριστική σχεδίαση και πιθανότατα με την ονομασία iNext.

Το στιλ του νέου μοντέλου θα έχει crossover άποψη, ενώ θα σηματοδοτεί μία σημαντική εξέλιξη στην τεχνολογία των συσσωρευτών που θα προσφέρουν συνολικά πάνω από 600 χιλιόμετρα αυτονομίας, όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο. Για να δούμε μέχρι τότε πόσο θα έχει βελτιωθεί η απόδοση των μπαταριών και φυσικά πόσο θα προσιτή θα είναι η τιμή πώλησης.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!