NEA

Ποια είναι τα τεστ που περνά ένα αυτοκίνητο στην φάση της εξέλιξης του;

Το αυτοκίνητο είναι ένα από τα πιο απαιτητικά προϊόντα και για να διασφαλιστεί η ποιότητα του πραγματοποιούνται εκατοντάδες δοκιμές ποιοτικού ελέγχου…

Στο παραπάνω πολύ ενδιαφέρον βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η Seat θα δείτε μερικές από τις δοκιμές που περνά ένα αυτοκίνητο στην διάρκεια της εξέλιξης του με τα συνολικά τεστ να ξεπερνούν τα δύο 2 εκατομμύρια χιλιόμετρα. Αξιοσημείωτο είναι πως μερικά από τα τεστ που θα δείτε εκτελούνται και δειγματοληπτικά σε πολλά αυτοκίνητα αμέσως πριν βγουν από την γραμμή παραγωγής.

Οι δοκιμές εξέλιξης περιλαμβάνουν μερικά εντυπωσιακά δεδομένα όπως το σφράγισμα και τον ήχο των πορτών που ανοιγοκλείνουν συνολικά έως 30.000 (το χρόνο), τα καθίσματα να σύρονται και να αναδιπλώνονται πάνω 20.000 φορές, 55.000 έλεγχοι να αφορούν σε θέματα ασφαλείας, ένας διακόπτης στο ταμπλό πιέζεται έως 5.000 φορές, 2.500 λίτρα νερό να πέφτουν σε 10 λεπτά ώστε να εξακριβωθεί η στεγανότητα, δοκιμές πάνω από 3.000 χιλιόμετρα σε οδόστρωμα με χαλίκια κ.α.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!