NEAΔΙΑΦΟΡΑ

To Google Maps θα έχει και Motorcycle Mode

Οι υπηρεσίες χαρτών της Google διευρύνονται και στο προσεχές μέλλον θα έχουν μία ακόμη επιλογή για πλοήγηση με μοτοσικλέτες…

Οι χρήστες των χαρτών της Google απολαμβάνουν καθημερινά την πολύ καλή πλοήγηση τόσο για αυτοκίνητα (ειδικά στο Driving), όσο για πεζούς και δρομολόγια συγκοινωνιών και MMM.

Ακολουθώντας την Waze (ή την TomTom που υποστηρίζει εδώ και καιρό navi για μοτοσικλέτες) η Google ανακοίνωσε το motorcycle mode που θα υποδεικνύει διαδρομές σε πραγματικό χρόνο συλλέγοντας δεδομένα από άλλους αναβάτες μοτοσικλετών (και όχι από αυτοκίνητα) ώστε να προτείνει πιο ευέλικτες διαδρομές (όπως συμβαίνει με τους πεζούς) με ανάλογο εκτιμώμενο χρόνο άφιξης.

Προς το παρόν η επιλογή διαδρομής για μοτοσικλέτες προσφέρεται με την έκδοση 9.67.1 του Google Maps και έχει ξεκινήσει δοκιμαστικά από την Ινδία με στόχο να επεκταθεί σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!