NEA

Jeep Cherokee με νέο πρόσωπο και νέο turbo κινητήρα στα 2.000 κ.εκ.

Στο Ντιτρόιτ αναμένεται να παρουσιαστεί το ανανεωμένο Cherokee που θα έχει ένα νέο downsizing κινητήρα αποκτώντας νέα προοπτική στην ευρωπαϊκή αγορά…

Ο λόγος για τον δίλιτρο τετρακύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα που είδαμε στο Wrangler και που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στο facelift Cherokee θα συνδυάζεται με mild hybrid σύστημα 48V. Η απόδοση θα είναι στα 270 άλογα και στα 399 Nm ροπής, ενώ θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων. Επιπρόσθετα θα υπάρχει ο ατμοσφαιρικός τετρακύλινδρος στα 2,4 λίτρα (με 184 άλογα), ο V6 των 3,2 λίτρων (με 271) και ο V8 των 5,7 λίτρων (με 395).

Σχεδιαστικά το νέο Cherokee θα έχει μία πιο κλασική μάσκα καταργώντας την αμφιλεγόμενη αισθητική του τωρινού μοντέλου που δεν ταίριαζε στο διαχρονικό στιλ της Jeep. Στο εσωτερικό θα υπάρχει αναβαθμισμένη ποιότητα και βελτιώσεις στα σημεία, ενώ όπως είναι αναμενόμενο ο τεχνολογικός εξοπλισμός του αυτοκινήτου θα εμπλουτιστεί με νέα συστήματα υποβοήθησης άνεσης και ασφαλείας του οδηγού.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!