ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα σκαριά μία υβριδική BMW M5;

Μπορεί η νέα Μ5 να μην έχει προλάβει καλά καλά να κυκλοφορήσει, φήμες όμως θέλουν την επόμενη να βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

Η «διαρροή» φαίνεται να προέρχεται εκ των έσω, χωρίς ωστόσο να μπορεί να επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα με αυτή, η BMW σχεδιάζει την προσθήκη ενός υβριδικού συστήματος στη Μ5, κάτι που δεν δείχνει και ιδιαίτερα αφύσικο, αν σκεφτεί κανείς τα οφέλη από μια τέτοια κίνηση. Το αν πρόκειται για μία mild hybrid προσέγγιση ή για κάποιο plug-in υβριδικό σύνολο, δεν το γνωρίζουμε. Όπως επίσης δεν γνωρίζουμε αν η πληροφορία αναφέρεται στην επόμενη γενιά Μ5 ή σε κάποια παραλλαγή της υπάρχουσας.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι στόχος του τμήματος Μ της Βαυαρικής φίρμας είναι, μέχρι τα τέλη του 2020, να έχει παρουσιάσει 26 νέα και ανανεωμένα μοντέλα! Μερικά από αυτά θα είναι οι X3 M, X4 M, M8 και η επόμενη Μ3, το να φτάσει όμως κανείς να ονοματίσει και τις 26 προτάσεις, απλά, δεν γίνεται. Άρα, είναι όντως πολύ πιθανό να υπάρξει σύντομα και μία σειρά υβριδικών Μ, όπως η αναφερόμενη Μ5.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!