NEA

To νέο Subaru Ascent είναι κομμένο και ραμμένο για τις ΗΠΑ

Με το μέλλον της να διαγράφεται δυσοίωνο στην Ευρώπη (τόσο λόγω ανταγωνισμού, όσο και λόγω ρύπων), η Subaru δίνει (όπως πάντα) προτεραιότητα σε άλλες αγορές…

Όπως στην δεύτερη μεγαλύτερη του κόσμου, αυτή των ΗΠΑ, όπου οι Ιάπωνες παρουσίασαν στο Λος Άντζελες το Ascent που συναρμολογείται στην Ιντιάνα. Την βάση αποτελεί η «Subaru Global Platform» και κινητήρας είναι ένας νέος boxer των 2,4 λίτρων με twin-scroll στροβιλοσυμπιεστή και απόδοση στα 260 άλογα και 375 Nm, όταν συνδυάζεται με 8άρι κιβώτιο CVT και την κλασική τετρακίνηση της Subaru.

Όπως η ίδια η εταιρία διατείνεται πρόκειται για το μεγαλύτερο αυτοκίνητό που έχει κατασκευάσει ποτέ με μήκος που φθάνει τα 4,998 μέτρα, ενώ το μεταξόνιο των 2,89 μέτρων εξασφαλίζει τεράστιους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές που στην 8-θέσια διάταξη (υπάρχουν τρεις σειρές καθισμάτων) προσφέρονται 555 λίτρα. Φυσικά υπάρχουν πολλά σύγχρονα συστήματα ασφάλειας, όπως το Automatic Emergency Braking ή το σύστημα Lane Keeping Assistance, αυτόματος κλιματισμός τριών ζωνών, 19 ποτηροθήκες και 8 θύρες USB για φόρτιση φορητών συσκευών! Είπαμε, κομμένο και ραμμένο για τις ΗΠΑ!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!