NEA

Επιπλέον βάρδια στο εργοστάσιο της Ferrari

Οι εκτιμήσεις των Ιταλών λένε πως η παραγωγή της Ferrari μέσα στο 2018 θα ξεπεράσει για πρώτη φορά τις 9.000 μονάδες…

Το 2018 η εταιρία υπολογίζεται να κατασκευάσει περί 7% περισσότερα μοντέλα από τα περίπου 8.400 που θα πουλήσει μέσα στο 2017. Και για να ανταποκριθεί στην μεγάλη ζήτηση η ιταλική φίρμα προχώρησε σε μία έξτρα βάρδια εργασίας βάσει του πλάνου του Sergio Marchionne που προβλέπει αύξηση κερδών της Ferrari με στόχο τις 10.000 μονάδες ετησίως. Κάτι που είναι εφικτό με την προσθήκη ενός SUV και δίχως να επηρεασθεί το exclusivity των άλλων μοντέλων.

Αυτή την περίοδο η Ferrari έχει μια ιδιαίτερα μεγάλη λίστα αναμονής που μπορεί να φθάσει έως και τους 12 μήνες για κάποια μοντέλα της, τα οποία από το 2019 θα διαθέτουν σταδιακά ήπια υβριδική τεχνολογία (λόγω ρύπων). Φέτος η Ferrari ήταν η αυτοκινητοβιομηχανία με την καλύτερη επίδοση στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης με αύξηση κατά 83% και την κεφαλαιοποίησή της να φτάνει τα 20,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!