NEA

Skoda Fabia Limited Edition για το πρωτάθλημα WRC2

Η εορταστική έκδοση του Fabia θα κατασκευαστεί σε μόλις 1.300 κομμάτια και θα πωληθεί σε 21 χώρες από τον ερχόμενο Φεβρουάριο…

Με εμφάνιση αλά RS το αμάξωμα είναι βαμμένο λευκό με μαύρη οροφή και σε εμφανή το λογότυπο “WRC2 2017 Champion”, ενώ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις ζάντες που μπορούν να είναι σε τρεις χρωματισμούς, έντονο πράσινο, άσπρο και μαύρο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν εικόνες από το σαλόνι, αν και η Skoda υποστηρίζει ότι θα έχει νέα ειδικά σπορ καθίσματα και αντίστοιχο σπορ τιμόνι.

Κάτω από το καπό υπάρχει ένας 1.4 TSI με απόδοση 125 ίππους με DSG-7 κιβώτιο. Οι επιδόσεις που ανακοινώνει το εργοστάσιο είναι 8,8 δευτερόλεπτα για το 0-100 χλμ./ώρα και τελική στα 203 χλμ./ώρα. Στα υπόλοιπα μηχανικά μέρη υπάρχουν κάποιες αλλαγές στην ανάρτηση με νέα αμορτισέρ και χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος, ενώ και η εξάτμιση είναι λίγο πιο «ελεύθερη» για σπορ ήχο.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!