NEASMS

Η Geely απέκτησε μετοχικό κεφάλαιο αξία 4 δισεκατομμυρίων της Daimler!

Ο κινεζικός κολοσσός επεκτείνεται συνεχώς και… ευθαρσώς αφού μετά την αρνητική απάντηση από την Daimler για αγορά μετοχών σε έκπτωση, η Geely εξαγόρασε στην ελεύθερη αγορά το 5% του γερμανικού ομίλου!

Αυτό το 5% αντιστοιχεί σε ένα ποσό των 4 δισεκατομμυρίων ευρώ(!) και αναδεικνύει αυτόματα την Geely ως τον 3ο μεγαλύτερη μέτοχο της Daimler. Οι φήμες λένε πως υπάρχει μία εξισορρόπηση ανάμεσα στους δύο ομίλους με την Geely να περνά ζεστό ρευστό στα ταμεία της Daimler με την τελευταία να παίρνει ένα μπόνους για την από κοινού ανάπτυξη μεγάλων μονάδων παραγωγής μπαταριών.

Υπενθυμίζεται πως η Geely κατέχει ήδη την Volvo και έμμεσα την Lotus και μένει να δούμε μακροπρόθεσμα που αποσκοπούν αυτές οι κινήσεις και ποιες θα είναι οι επόμενες, διότι κάτι μας λέει πως οι Κινέζοι δεν θα σταματήσουν εδώ…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!