NEA

H Mercedes-Benz θα παρουσιάσει στο Λας Βέγκας τη νέα γενιά πολυμέσων

Τον Ιανουάριο στη CES, την μεγάλη διεθνή έκθεση ηλεκτρονικών, θα παρουσιαστεί επίσημα η επόμενη γενιά συστημάτων infotainment της Mercedes…

Πρόσφατα είχαμε δει από κοντά το εντυπωσιακό ταμπλό του νέου Sprinter αφού μέχρι τώρα το πιο εξελιγμένο σύστημα infotainment της Mercedes σε όλη της τη γκάμα είναι το Comand. Το οποίο σταδιακά θα αντικατασταθεί από ένα καινούργιο που θα προσφέρει μια καινούργια εμπειρία, καθώς περιγράφεται ως «διαισθητικό», θα βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και θα διαθέτει νέες επιλογές ενημέρωσης.

Πιθανότατα να συνδυάζεται με οθόνη αφής (όπως στις ανταγωνιστικές BMW) και η πρώτη του εφαρμογή θα είναι στη νέα A-Class, όπου θα συνδυαστεί και με το καινούργιο design του ταμπλό και τις δύο ελεύθερες οθόνες μπροστά από τον οδηγό. Θα ακολουθήσουν και οι άλλες εκδοχές της καινούργιας προσθιοκίνητης γκάμας της Mercedes, της έκδοσης sedan (που θα είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά), συμπεριλαμβανομένης και της GLB (του νέου SUV που θα τοποθετείται μεταξύ των GLA και GLC).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!