NEA

Ανανέωση για το Audi TT εντός 2018

Το γερμανικό κουπέ και roadster της Audi συμπληρώνουν το χρόνο ημίσειας ζωής τους και έτσι του χρόνου πρόκειται να ανανεωθούν.

Μην περιμένετε πάντως μεγάλες διαφοροποιήσεις σε σχέση με ότι ξέρουμε μέχρι τώρα. Απλά θα γίνει προσαρμογή στην εικόνα των πιο πρόσφατων μοντέλων της μάρκας, ενώ αντίστοιχα θα αναβαθμιστούν στα τελευταία δεδομένα τόσο οι δυνατότητες διασύνδεσης smartphones όσο και τα συστήματα υποβοήθησης.

Σημαντικές διαφοροποιήσεις δεν θα υπάρχουν ούτε στη γκάμα των κινητήρων. Θα συνεχίσουν δηλαδή τα ίδια σύνολα -ο 1.8 TFSI που αποδίδει 180 ίππους, ο 2.0 TFSI με 230 και 292 ίππους, ο diesel 2.0 TDI με τα 184 άλογα και ο κορυφαίος 5κύλινδρος 2.5 TFSI των 400 ίππων του TT RS- με ελαφρώς μεγαλύτερη απόδοση και μικρότερη κατανάλωση. Όσο για τη νέα 4η γενιά του Audi TT, αυτή αναμένεται το 2021.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!