NEA

Τι κρύβεται πίσω από το Manhart MHX6 Dirt των 900 ίππων;

Η εταιρεία βελτιώσεων Manhart να φτιάξει την MHX6 Dirt² και χρησιμοποίησε ως βάση μία BMW X6M. Και όπως βλέπετε την έκανε αγνώριστη!

Για την περίσταση ο κινητήρας της X6M αναβαθμιστεί ριζικά με την απόδοση να φτάνει τους 900 ίππους και την ροπή τα 1.200 Nm. Ταυτόχρονα και προκειμένου το σύστημα μετάδοσης να μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτή τη ροπή, έχει ενισχυθεί σημαντικά, όπως άλλωστε και ο πίσω άξονας που έχει αποκτήσει και μπλοκέ διαφορικό. Από κει και πέρα αναβαθμισμένα είναι και τα φρένα. Χάρη στα ειδικά ελατήρια αλλά και τα λάστιχα εκτός δρόμου της διάστασης 305/40 R21, η ανάρτηση έχει ψηλώσει σημαντικά.

Αισθητικά η… αγνώριστη X6M ξεχωρίζει από το εξωτερικά τοποθετημένο roll-bar, τη ρεζέρβα που βρίσκεται πλέον πάνω στην 5η πόρτα, τον εργάτη μπροστά αλλά και τον αναπνευστήρα (snorkel) προκειμένου να μπορεί να περνά και μέσα από νερό σημαντικού βάθους. Η Manhart MHX6 Dirt² θα κατασκευαστεί μόλις σε πέντε αυτοκίνητα με το καθένα να κοστίζει από 395.000 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!