NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Mercedes-AMG Project ONE, μία F1 δρόμου [vid]

Αν σας αρέσουν οι ιστορίες, o Lewis Hamilton και οι άνθρωποι της Mercedes-AMG περιγράφουν την εμπειρία τους από το νέο υπεραυτοκίνητο της φίρμας.

Μπορεί οι άνθρωποι της Mercedes-AMG να μην παιδεύτηκαν να βρουν αγοραστές για το νέο τους μοντέλο (που έτσι και αλλιώς είναι περιορισμένης παραγωγής), αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρονται να το «διαφημίσουν», δείχνοντας σε όλους το τι κατάφεραν με το Project ONE. Στο video που δημοσίευσε πρόσφατα το επίσημο κανάλι της εταιρίας, μία σειρά ανθρώπων, μεταξύ των οποίων το αφεντικό της Mercedes-AMG, Tobias Moers, κάθονται μπροστά στην κάμερα και αναλύουν το αυτοκίνητο αυτό, ο καθένας με τη δική του οπτική.

Ο Lewis Hamilton, για παράδειγμα, το περιγράφει ως ένα ταχύτατο roller coaster που ελέγχεις ο ίδιος. Ο Simon Wilding, από την πλευρά του, ως επί, κεφαλής του Automotive Division της εταιρίας, μας δίνει μία λεπτομερή περιγραφή του τρόπου με τον οποίο έχουν σχεδιάσει το υβριδικό σύστημα πρόωσης. Επειδή, λοιπόν, είναι μάλλον απίθανο να αποκτήσετε ποτέ προσωπική εμπειρία από το Project ONE, πατήστε το play, τουλάχιστον να ακούσετε αυτές των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από αυτό…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!