NEA

Επίσημα τα πρώτα στοιχεία για τη νέα BMW X7

Η τιμής εκκίνησης της BMW X7 στην κεντρική Ευρώπη αναμένεται περίπου στις 100.000 ευρώ, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και το σύστημα infotainment της, που θα δέχεται τόσο φωνητικές εντολές όσο και με χειρονομίες.

Το μήκος της σούπερ-ντούπερ Χ7 θα φτάνει τα 5,20 μέτρα, πράγμα που σημαίνει πως θα είναι περίπου 30 εκατοστά πιο μεγάλη από την X5. Το νέο top SUV της BMW, η X7 με τον εσωτερικό κωδικό G07, μπορεί να παρουσιαστεί επίσημα προς τα τέλη της νέας χρονιάς και οι πωλήσεις του να ξεκινήσουν μέσα στο 2019.

Ωστόσο, η BMW ήδη έχει ξεκινήσει την κατασκευή των μοντέλων προπαραγωγής στο Spartanburg των ΗΠΑ (παράλληλα με τις Χ5 και X6). Σχεδιαστικά θα υιοθετηθεί το γνωστό στιλ της BMW με εμφανώς μεγαλύτερα τα παραδοσιακά «νεφρά» στη μάσκα, ενώ θα υπάρχει και πολύ χρώμιο.

Η X7 θα βασίζεται στο πλαίσιο CLAR (που χρησιμοποιείται ήδη τις σειρές 7 και 5, αλλά και στην επερχόμενη X5), ενώ ο βασικός κινητήρας του πολυτελούς SUV θα είναι ο ανανεωμένος bi-turbo V8 των 4,4 λίτρων. Την γκάμα θα συμπληρώνουν και τα άλλα σύνολα που δίνουν το παρόν στην Χ5, μαζί με μια υβριδική έκδοση, ενώ άδηλη παραμένει μία V12 έκδοση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!