NEA

Το σπέσιαλ Brabus Smart Fortwo Cabrio με την υπογραφή της Sunseeker κοστίζει 60.000 ευρώ!

Η Brabus θα συνεργαστεί με την Sunseeker για τη δημιουργία μίας συλλεκτικής έκδοσης που θα κατασκευαστεί σε 10 μόλις αντίτυπα…

Ο λόγος είναι η συστέγαση των δύο εταιρειών σε ένα show room στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, οπότε με την ευκαιρία η Brabus παρουσίασε το One of Ten (έτσι ονομάζεται για να γίνεται σαφές πως είναι συλλεκτικό) ανοιχτό Smart Fortwo. Θα είναι αποκλειστικά μπλε με ασημένιες λεπτομέρειες, πυξίδες στις πίσω κολώνες, ξύλο τικ αντί για μοκέτες στο εσωτερικό και το πορτμπαγκάζ και βέβαια τα σήματα της Sunseeker. Τα οποία υπάρχουν και στο εσωτερικό, όπως και η πυξίδα στο υποβραχιόνιο, που είναι επενδυμένο με δέρμα στο χρώμα του ελεφαντόδοντου, ενώ ίδιας απόχρωσης είναι και η ηλεκτρική μαλακή οροφή.

Η σπορ νότα στο εσωτερικό προκύπτει από τη μεταλλική επένδυση των πεντάλ και το αλουμίνιο στον επιλογέα, το χειρόφρενο και τα paddles του αυτόματου κιβωτίου, ενώ στο εξωτερικό από το αεροδυναμικό πακέτο (εμπρός σπόιλερ, φούστες και διαχύτης) και τις ζάντες των 18 ιντσών με τα λάστιχα της διάστασης 205/35 μπροστά και 235/30 πίσω. Ο τρικύλινδρος turbo των 900 κυβικών στο πίσω μέρος αποδίδει, μετά τις επεμβάσεις των μηχανικών της Brabus, 125 ίππους και 200 Nm, με αποτέλεσμα το 0-50 χλμ./ώρα να έρχεται σε 2,9 δεύτερα και η τελική να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 175 χλμ./ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!