ΔΙΑΦΟΡΑ

Ένα αγροτικό BMW M3 μεταφέρει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο [vid]

Δείτε το πολύ έξυπνο βιντεάκι της BMW (που ίσως και να ειρωνεύετε την Mercedes για την X-Class;) και απολαύστε ένα αυτοκίνητο που ακόμα και σήμερα παραμένει μοναδικό…

Οι άνθρωποι του μάρκετινγκ στην BMW είχαν την έμπνευση να χρησιμοποιήσουν μία Μ3 Ε30 με 200 άλογα μεταποιημένη σε pick-up! Πρακτικά το αυτοκίνητο ήταν μία κάμπριο «τριάρα», όμως κάποια στιγμή την τροποποίησαν βάζοντας τα μηχανικά μέρη της Μ3 και την κράτησαν σε κυκλοφορία μέχρι το 2012 (όταν την απέσυραν).

Για να την ξαναβγάλουν φέτος για το βίντεο που ετοίμασαν, όπου βλέπουμε τον πατέρα της οικογένειας να έχει αναλάβει την κλασική υποχρέωση να φέρει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όμως ο μπαμπάς θέλει να νιώσει και αυτός λίγο από το πνεύμα των Χριστουγέννων, με το δικό του τρόπο, αποφασίζοντας να παίξει με το αυτοκίνητο. Το πρόβλημα όμως είναι ότι φθάνει στο σπίτι με το πολύτιμο φορτίο λίγο διαφορετικό από ότι υπολόγιζε.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!