NEA

Κωλοτούμπα αλά Trump και χαμόγελα στην ξένη αυτοκινητοβιομηχανία

Μετά την επίθεση που είχε κάνει ο Αμερικανός Πρόεδρος στις ξένες αυτοκινητοβιομηχανίες τώρα τους χαρίζει δισεκατομμύρια…

Μόλις πριν από ένα χρόνο, τον Ιανουάριο του 2017 και λίγο μετά την ορκωμοσία του ο Tramp έλεγε πως «στην 5η Λεωφόρο κυκλοφορούν παρά πολλές Mercedes, ενώ στη Γερμανία δεν υπάρχουν καθόλου Chevrolet», ξεκινώντας έναν μικρό «ανένδοτο» ενάντια στις ξένες αυτοκινητοβιομηχανίες και υπέρ των αμερικανικών.

Ο «ανένδοτος» αυτός όχι μόνο δεν κράτησε πολύ, αλλά με τη φορολογική μεταρρύθμιση που πρότεινε ο Trump και υπερψηφίστηκε ευνοούνται και αυτές, καθώς για το 2018 η φορολογία των επιχειρήσεων έπεσε από το 35 στο 21%. Αυτό σημαίνει πως με βάση τα κέρδη του φορολογικού έτους 2017 που θα φορολογηθούν με το νέο σύστημα η Mercedes θα έχει επιπλέον έσοδα 1,7 δισ. ευρώ και η BMW με τη σειρά της 1,55 δισεκατομμύρια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!