NEA

Ανανέωση για το Chevrolet Silverado που θα είναι στο Ντιτρόιτ

Στην παραδοσιακά πρώτη μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου κάθε χρονιά, σε αυτή του Ντιτρόιτ, η Chevrolet θα παρουσιάσει το Silverado…

Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα μεγάλα pick-up στις βορειοαμερικανική αγορά και εδώ βλέπετε μερικές επίσημες φωτογραφίες. Μάλιστα το Silverado φέτος συμπληρώνει και ένα αιώνα κατασκευής pick-up της Chevrolet. Στις πρώτες επίσημες εικόνες φαίνεται η πιο επιθετική όψη με την μεγάλη μάσκα και τους προβολείς σε δύο επίπεδα, μιας και ανάμεσά τους μεσολαβεί ένα οριζόντιο στοιχείο που ενσωματώνει και το λογότυπο της μάρκας.

Κατά την εξέλιξη του Silverado δόθηκε έμφαση στην εξοικονόμηση βάρους, ενώ η γκάμα θα περιλαμβάνει συνολικά 8 διαφορετικές εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της LT Trailboss (με πακέτο Ζ71 και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος για σκληρή χρήση off road). Περισσότερα στις επόμενες μέρες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!