NEASMS

Νέο Volvo V40 με δύο ηλεκτρικές εκδόσεις

Μετά τα νέα XC40 και S60/V60 που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2018 κάπου στις αρχές του 2019 θα ξεκινήσει το λανσάρισμα και του νέου V40…

Το οποίο θα έχει αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το 40.2 Concept που παρουσιάστηκε τον Μάιο (το αυτοκίνητα της φωτογραφίας) και θα μοιράζεται αρκετά από τα μηχανικά μέρη του XC40 μιας και τα δύο μοντέλα θα έχουν την ίδια CMA πλατφόρμα.

Η γκάμα του νέου V40 θα έχει εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου, ενώ η CMA επιτρέπει και την παραγωγή plug-in υβριδικών εκδόσεων, όπως και αμιγώς ηλεκτρικών (μόνο με μπαταρίες και μηδενικούς ρύπους).

Μάλιστα θα υπάρχουν δύο EV εκδόσεις, μία βασική φτηνότερη με μικρότερη μπαταρία και αυτονομία και μία ακριβότερη με μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μπαταρία, ισχύ και αυτονομία. Ωστόσο, αυτές οι ηλεκτρικές εκδόσεις θα λανσαριστούν κάπου το 2020 αφού το πρώτο ηλεκτρικό Volvo θα είναι το Polestar 2.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!