NEA

Audi TT RS vs BMW M2: Ποιο είναι το πιο γρήγορο;

Προτού βάλετε στοίχημα δείτε σε ένα εξαιρετικό βίντεο την κόντρα ανάμεσα στο 5-κύλινδρο τετρακίνητο Audi και την πισωκίνητη 6-κύλινδρη BMW.

Αυτή την φορά οι συνάδελφοι από το AutoTopNL αποφάσισαν να συγκρίνουν στο θέμα της επιτάχυνσης ένα Audi TT RS με μία BMW M2. Από την μια το Audi έχει έναν πεντακύλινδρο TFSI των 2,5 λίτρων με τα 405 άλογα να περνούν στους τέσσερις τροχούς μέσω DSG-7. Από την άλλη, η BMW εφοδιάζεται με εξακύλινδρο των 3,0 λίτρων με 370 ίππους και επίσης 7άρι διπλόδισκο (υπάρχει διαθέσιμη και έκδοση με μηχανικό 6άρι).

Όπως θα δείτε στο βίντεο το Audi δεν είναι μόνο πιο γρήγορο από στάση, αλλά το μοτέρ φαίνεται πιο ψυχωμένο κοντά και πάνω από τα 200 χλμ./ώρα. Σημειώστε πως στην χώρα μας το Audi TT RS κοστίζει από 104.100€, όταν η BMW M2 διατίθεται από 77.890€. Εσείς ποιο από τα δύο θα επιλέγατε;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!