NEA

Η Alfa Romeo θα λανσάρει μια μεγαλύτερη Stelvio

Οι τελευταίες φήμες αναφέρουν πως οι Ιταλοί βάζουν στον πάγο μια μεγαλύτερη Giulia και προχωρούν στην παραγωγή ενός μεγάλου SUV με στόχο τα Audi Q7, BMW X5, Volvo XC90, Mercedes GLE κ.α.

Ο Roberto Fedeli, ο τεχνικός διευθυντής της Alfa Romeo, επιβεβαίωσε έμμεσα τις παραπάνω φήμες λέγοντας πως ένα τόσο μεγάλο SUV θα μπορούσε να είναι βαρύτερο κατά 200 κιλά και για αυτό θα πρέπει να υπάρχει ένα υβριδοποιημένο μηχανικό σύνολο με δίκτυο 48V και μία ισχύ περίπου στα 400 άλογα.

Την βάση θα αποτελέσει η πλατφόρμα της Stelvio για ένα μεγάλο SUV που θα δούμε σε περίπου 2-3 χρόνια, ενώ ερωτηματικό μένει αν θα υπάρχει μια αναβάθμιση για την 4C ή αν θα υπάρξει ένα εντελώς νέο μοντέλο.

 Όπως και να έχει το θέμα, γεγονός είναι πως πλέον η Alfa Romeo όλο και απομακρύνεται από τις μικρότερες και οικονομικότερες κατηγορίες και δεν κρύβουμε πως στα επόμενα χρόνια θα προτιμούσαμε να δούμε μία νέα MiTo ή μία νέα Giulietta παρά ένα μεγάλο SUV ή ένα sedan.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!