NEA

Έρχεται η Mustang Shelby με πάνω από 750 άλογα!

Μία από τις ταχύτερες Mustang όλων των εποχών θα είναι η Shelby GT 500 που θα κυκλοφορήσει σε περίπου ένα χρόνο και θα έχει τελική πάνω από 320 χλμ./ώρα!

Κάτω από το καπό θα υπάρχει ένας αναβαθμισμένος V8 με χωρητικότητα 5,2 λίτρα και με την βοήθεια ενός μεγαλύτερου μηχανικού υπερσυμπιεστή θα αποδίδει τουλάχιστον 750 ίππους με τις επιδόσεις να πλησιάζουν εκείνες ενός Ford GT. Μάλιστα, η έλευση του GT 500 ίσως και να καταργήσει την διάθεση του GT 350 που βλέπετε στην φωτογραφία.

Η Mustang GT 500 ίσως και να παρουσιαστεί ως concept σε μερικές μέρες στην έκθεση του Ντιτρόιτ, με την κίνηση να μεταφέρεται φυσικά στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματο κιβωτίου με 10 σχέσεις. Το κιβώτιο αυτό θα προέρχεται από την Camaro ZL1, θα υπάρχουν διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα, το στήσιμο θα είναι πιο σφιχτό, ενώ τα φρένα θα είναι κεραμικά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!