NEA

Διαρροή για τη νέα Mercedes-Benz G-Class [vid]

Στις 15 του μήνα η Mercedes θα αποκαλύψει στο Ντιτρόιτ το πιο διαχρονικό της μοντέλο που ξεκινά από το 1979 και σύντομα περνά σε ένα νέο κεφάλαιο.

Όπως βλέπετε στο παραπάνω teaser βίντεο η νέα G-Class θα διατηρήσει την βασική φόρμα, αλλά όπως μαθαίνουμε θα έχει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις και θα είναι ακόμη φαρδύτερη. Στη βασική έκδοση ο πίνακας οργάνων θα είναι κλασικός αναλογικός, ενώ οι σχεδιαστές έχουν διατηρήσει το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του διακόσμου της πρώτης γενιάς, τη μεγάλη χειρολαβή μπροστά από το συνοδηγό. Η Mercedes έχει ήδη δώσει στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες του εσωτερικού που μπορείτε να δείτε εδώ.

upd: Παρακάτω θα δείτε τις φωτογραφίες που μόλις διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Τα πιο σημαντικά νέα βέβαια, όπως έχει ήδη ανακοινώσει η Mercedes, βρίσκονται κάτω από το αμάξωμα με πιο χαρακτηριστικό από αυτά την υιοθέτηση ανεξάρτητης ανάρτησης εμπρός, κάτι που αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την οδική συμπεριφορά τουαυτοκινήτου, τόσο στην άσφαλτο όσο και στο χώμα. Οι γωνίες προσέγγισης και διαφυγής είναι 31° και 30° αντίστοιχα, η γωνία ράμπας στις 26 μοίρες, ενώ το ύψος διάσχισης φθάνει τα 70 εκατοστά με την απόσταση από το έδαφος να αγγίζει τα 241 χιλιοστά μεταξύ των αξόνων. Το εσωτερικό έχει επανασχεδιαστεί και έχει γίνει πιο μοντέρνο, με δύο οθόνες σαν έξτρα επιλογή και μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες, ιδίως τους πίσω. Περισσότερα για τη νέα G-Class θα έχουμε όσο θα πλησιάζουμε προς την ημερομηνία της επίσημη πρεμιέρα της, οπότε μείνετε δικτυωμένοι… στο πιο αγαπημένο σας καρότο!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!