NEA

Το Fisker Emotion θα φορτίζει σε 9 λεπτά της ώρας!

Στην έκθεση ηλεκτρονικών CES η Fisker θα παρουσιάσει το εντυπωσιακό Emotion που θα προσφέρει 200 χλμ. αυτονομίας μέσα σε 9 λεπτά φόρτισης με την συνολική να ξεπερνά τα 600 χλμ.!

Η Fisker τελικά δεν παρουσίασε το Νοέμβριο το Emotion στο Los Angeles και φαίνεται πως προτιμά την έκθεση CES που θα εγκαινιαστεί την επόμενη εβδομάδα. Εκεί η Fisker θα παρουσιάσει στο κοινό το Emotion με επαναστατικές μπαταρίες τύπου solid state και ηλεκτρολύτες από γραφένιο με τον Henry Fisker να αναφέρει πως οι εν λόγω συσσωρευτές είναι τουλάχιστον 2,5 πιο αποδοτικές και με μεγαλύτερη ενεργειακή πυκνότητα από τις λιθίου ιόντων.

Περισσότερα θα μάθουμε στην έκθεση CES για το πρωτότυπο Emotion (το μοντέλο παραγωγής θα διαφέρει ελάχιστα) που θα έχει τελική στα 260 χλμ./ώρα διαθέτοντας και αυτόνομη τεχνολογία. Η Fisker μένει να ολοκληρώσει και να δοκιμάσει την αξιοπιστία των μπαταριών μέχρι να βγάλει στην παραγωγή το Emotion, το οποίο θα κοστίζει κάτι λιγότερο από 100.000 δολάρια με πρώτο πεδίο διάθεσης την αγορά των ΗΠΑ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!