ΔΙΑΦΟΡΑ

Αγγελία με 18 ολοκαίνουργιες Porsche 911 GT3;


Μία αγγελία που βγήκε στην Ολλανδία φαίνεται να διατίθενται προς πώληση 18 «τζαμάτες» 911 GT3 με τον ιδιοκτήτη να ζητά 2,9 εκατομμύρια ευρώ!

Αν και μπορεί κάποιος να αγοράσει ακόμη και μία 911 GT3 προκαλεί πολύ μεγάλη εντύπωση η μαζική αγγελία από τόσα πολλά αυτοκίνητα μαζί δίχως να έχουν χιλιόμετρα στο κοντέρ τους και να είναι παρκαρισμένα σε κλειστό χώρο. Εδώ να πούμε πως πρόκειται για μοντέλα του 2015 με κανονικά φρένα (και όχι κάρμπον), αλλά έχουν ίδιο χρώμα και προδιαγραφές Clubsport. Επίσης υπάρχουν προεγκατεστημένα roll cage, μπάκετ καθίσματα με ζώνες έξι σημείων και έτοιμο σύστημα πυρόσβεσης. Και κάπου εδώ ίσως να αντιληφθήκατε πως ο ιδιοκτήτης των 18 πορσικών τα είχε αγοράσει για να διοργανώνει σπέσιαλ εκδηλώσεις σε πίστες, αλλά η δουλειά δεν τράβηξε και τις έβγαλε στο σφυρί…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!