NEASMS

Θεαματική αύξηση πωλήσεων για την Alfa Romeo

Χάρη στις Giulia και Stelvio η ιταλική εταιρία ανέβασε τις πωλήσεις της κατά 62%, δηλ. το 2017 πούλησε 150.772 αυτοκίνητα, 57.065 περισσότερα σε σχέση με το 2016.

Χαμόγελα στην Alfa Romeo μετά από πολύ καιρό έστω και αν ο στόχος για πέρυσι ήταν στις 170.00 πωλήσεις. Αυτό που περίμενε περισσότερο ο Sergio Marchionne ήταν να τραβούσε περισσότερο η Κίνα η οποία όμως έχει πολύ μεγάλες αλλαγές ως αφορά στρέφοντας το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού προς τα ηλεκτροϋβριδικά.

Στις ΗΠΑ το άλμα ήταν θεαματικό αφού από τις μόλις 516 πωλήσεις το 2016 πέρυσι οι Ιταλοί πούλησαν 12.031 αυτοκίνητα. Στην Ευρώπη οι πωλήσεις πήγαν καλά αλλά όχι τόσο όσο θα έπρεπε και βάσει το πενταετούς πλάνου. Διότι καλά τα ακριβά σεντάν και SUV, αλλά τα νούμερα τα κάνουν τα πιο προσιτά μοντέλα και κάποια στιγμή θα πρέπει να παρουσιάσει τις επόμενες γενιές των MiTo και Giulietta.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!