NEA

Επιστροφή για την Mustang Βullitt του Steve McQueen!

Στην έκθεση του Ντιτρόιτ η Ford παρουσίασε μία ειδική έκδοση που είναι αφιερωμένη στο pony car του 1968 που συμμετείχε στην επική σκηνή της ομώνυμης ταινίας…

Η σπέσιαλ Mustang Bullitt θα είναι διαθέσιμη στα αυθεντικά χρώματα της Bullitt, δηλ. στο μαύρο Shadow Black στο πράσινο Dark Highland Green, ενώ υπάρχουν διάφορα στοιχεία που ξεχωρίζουν την εν λόγω ειδική έκδοση. Για παράδειγμα η γρίλια και οι 19άρηδες τροχοί είναι εντελώς νέας σχεδίασης, οι δαγκάνες των Brembo είναι κόκκινες, η απόληξη της εξάτμισης είναι μαύρη NitroPlate κ.α.

Για αυτούς που θα βρεθούν στο αναβαθμισμένο αλά Bullitt εσωτερικό θα απολαμβάνουν ανάλογο ήχο χάρη στην εισαγωγή Open Air Induction που προέρχεται από την Shelby GT350. Ο πίνακας οργάνων είναι φουλ ψηφιακός διάστασης 12 ιντσών και αναπαριστά τον ορίτζιναλ της Bullitt, τα καθίσματα είναι της Recaro, ενώ υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες με αναφορά στο icon μοντέλο της Ford.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός V8 των 5,5 λίτρων (των 475 ίππων και των 570 Nm) που σε σχέση με την Mustang GT αποδίδει 15 άλογα περισσότερα και έχει 13 χλμ./ώρα υψηλότερη τελική ταχύτητα (στα263 χλμ./ώρα). Προαιρετικά υπάρχουν διάφορα στοιχεία εξοπλισμού, από την ημιενεργητική ανάρτηση MagneRide μέχρι ηχοσύστημα υψηλής πιστότητας.

Η Mustang Bullitt θα είναι διαθέσιμη και στην Ευρώπη από την άνοιξη σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Αξιοσημείωτο είναι πως το Bullitt που παρουσιάστηκε στο Detroit οδηγήθηκε από την εγγονή του Steve McQueen και θα πωληθεί με τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Παρακάτω θα δείτε και ένα άλμπουμ με την αυθεντική Bullitt και αν μας ρωτούσατε ποιά από τις δύο θα επιλέγαμε προφανώς γνωρίζετε και την απάντηση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!