NEASMS

Πότε θα κυκλοφορήσει το πλήρως ηλεκτρικό VW I.D. Hatchback;

Η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε πως το ηλεκτρικό της που θα αντιμετωπίσει τα Nissan Leaf και Tesla Model 3 θα είναι έτοιμο το Νοέμβριο του 2019.

Νωρίτερα θα παρουσιαστεί η 8η γενιά Golf που επίσης θα έχει μία ηλεκτρική έκδοση. Ωστόσο το ενδιαφέρον θα τραβήξει το Ι.D. Hatchback μιας και θα είναι το πρώτο της νέας γενιάς EV που αργότερα θα διευρυνθεί και από άλλα μοντέλα, όπως ένα crossover που θα αντιμετωπίσει το Tesla Model X.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία αλλά θεωρείται σίγουρο πως η αυτονομία θα ξεπερνά τα 400 χιλιόμετρα, ενώ θα υπάρχουν και εκδόσεις με μεγαλύτερες μπαταρίες. Η διάταξη θα είναι με τον ηλεκτροκινητήρα στο πίσω μέρος προσφέροντας αποθηκευτικό χώρο και μπροστά και εξασφαλίζοντας ένα εξαιρετικά μικρό κύκλο στροφής κάτω από τα 10 μέτρα.

Στα πλάνα της μάρκας είναι όπως είπαμε μία σειρά από μοντέλα που θα βασίζονται στα πρωτότυπα ID Crozz SUV και ID Buzz Microbus κ.α. Η VW έχει ήδη κατοχυρώσει διάφορες ονομασίες όπως είναι οι ID Streetmate, ID Cruiser, ID Freeler κ.α. και δεν χωρά αμφιβολία πως τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ ενδιαφέροντα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!