NEA

Facelift για το Jeep Renegade

Προς τα τέλη του χρόνου θα παρουσιαστεί η ανανεωμένη εκδοχή του μικρότερου Jeep που πιθανότατα δεν θα έχει αλλαγές στα μηχανικά μέρη…

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια παρουσίας και στους δρόμους της Ευρώπης το Renegade θα περάσει από ένα διακριτικό facelift. Εξωτερικά θα ξεχωρίζει από τους επανασχεδιασμένους προβολείς και τους προφυλακτήρες, ενώ ανάμεσα στις σημειακές αλλαγές στο εσωτερικό περιλαμβάνεται η νέα και μεγαλύτερη touch-screen με αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων.

Στην γκάμα των κινητήρων δεν αναμένονται αλλαγές και στην βάση θα συνεχίσει να βρίσκεται ο 1.400άρης. Από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποιες φήμες για την προσθήκη του turbo δίλιτρου από το Wrangler, αλλά ακόμη και έτσι πρόκειται για ειδική περίπτωση μιας και το μοτέρ αποδίδει περίπου 270 άλογα. Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία και το Renegade δοκιμάζεται σε διάφορα μέρη με το χαρακτηριστικό καμουφλάζ. Περισσότερα, προσεχώς.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!