ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηδώντας από αεροπλάνο με αυτοκίνητο [vid]

Πως μπορεί να συνδυάσει κανείς την άγνοια κινδύνου με την αγάπη για το Fast and the furious; Την απάντηση δίνει μία παρέα αλεξιπτωτιστών στην Αριζόνα.

Κάποια stands είναι πραγματικά εντυπωσιακά όταν τα βλέπεις σε ταινίες, στην πράξη όμως κρύβουν πολλούς κινδύνους. Όπως για παράδειγμα το να θες να πέσεις από αεροπλάνο με τους φίλους σου, όχι απλά κάνοντας ελεύθερη πρώτη αλλά οδηγώντας ταυτόχρονα και ένα αυτοκίνητο… Το συγκεκριμένο κασκαντερικό έγινε πριν από μερικούς μήνες, στις ΗΠΑ, από έναν έμπειρο skydiver ονόματι Konstantin Petrijcuk και την παρέα του.

Η εμπειρία που αποκόμισαν περιγράφεται στην έκφρασή τους «ήταν σαν ένα roller coaster σε μία αόρατη ράγα». Παράλληλα όμως το εγχείρημα αυτό ήταν άκρως επικίνδυνο. Χαρακτηριστικά, μπορούμε να δούμε από το video ότι ο τύπος που έσπρωξε το αυτοκίνητο έξω από το αεροπλάνο, με την περιδίνηση κατά την έξοδο χτύπησε πάνω σε αυτό, εξασφαλίζοντας έναν ελαφρύ τραυματισμό. Αντίστοιχα, σε μία απότομη περιστροφή του, το αυτοκίνητο άδειασε όλους τους επιβαίνοντες στον αέρα, οι οποίοι, ευτυχώς, προσγειώθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!