ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

The Italian Job, από την Porsche [vid]

Μία μεταφορά ράβδων χρυσού στο Λονδίνο, τρεις Panamera Turbo Sport Turismo, ένα σενάριο που δεν παλιώνει ποτέ. Και ας μην υπάρχει καταδίωξη…

Για όσους έχετε δει την κλασική ταινία του 1969 με τον Michael Caine, ή έστω τη νεότερη εκδοχή του 2003, με τους Donald Sutherland και Mark Walberg, είναι δύσκολο να μην κάνετε άμεσα την αναγωγή. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε μία εταιρία, την Baird & Co, από τις κορυφαίες στη Μεγάλη Βρετανία στην εμπορία χρυσού, η οποία θέλει να κάνει μία μεταφορά. Ένα μεγάλο φορτίο ράβδων χρυσού από τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας της στο νέο εκθεσιακό χώρο του Λονδίνου, στο Hatton Garden.

Μοτοσικλέτες συνοδείας, όμορφα πλάνα, μία ασφαλής μεταφορά. Στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχουν καλοί και κακοί. Ούτε καν κάποιο σχέδιο εκδίκησης. Οι τρεις Panamera φροντίζουν να κάνουν όλη τη δουλειά, ήσυχα και -ίσως όχι τόσο- διακριτικά. Το ηθικό δίδαγμα; Εάν έχετε ανάλογα μεταφορικά «προβλήματα», δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κάποιο θωρακισμένο όχημα χρηματαποστολών. Μία χαρά θα κάνετε τη δουλειά σας και με μερικές Porsche και μάλιστα με το ανάλογο στιλ.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!