ΑΓΩΝΕΣ

O Romain Grosjean φιλοδοξεί να πατήσει τα 40 στην F1

O Γαλλο-Ελβετός οδηγός της Formula 1 υποστηρίζει ότι έχει πολλή ζωή ακόμα μπροστά του, στην κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ.

Έχοντας ήδη ολοκληρώσει έξι σεζόν στη Formula 1, ο 31χρονος Romain Grosjean έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη, στην οποία αναφέρει ότι απέχει πολύ από το τέλος. «Ξεκίνησα τη Formula 1 στα 27, οπότε νιώθω ότι έχω πολύ δρόμο ακόμα, ίσως στα 40 ή λίγο πριν από αυτά. Πιστεύω ότι μπορώ να αντέξω 8 με 9 σεζόν ακόμα, οπότε νιώθω αρκετά καλά».

Προς στιγμή, ο Grosjean έχει συμβόλαιο με τη Haas, για τη φετινή χρονιά. Το τι θα γίνει του χρόνου, αν θα συνεχίσει για 4η χρονιά με την ίδια εταιρία ή αν θα αλλάξει, παραμένει άγνωστο. Ο ίδιος πάντως αναφέρει ότι θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στη Renault «ειδικά αφού συνεχώς ανεβαίνει, με ολοένα και καλύτερα αυτοκίνητα». Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να τονίσει ότι έχει ακόμα φιλοδοξίες για μία επιτυχημένη περίοδο στην τωρινή του ομάδα.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!