NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτόνομο παρκάρισμα σε… παντόφλες, από τη Nissan [vid]

H τεχνολογία ProPILOT Park της Nissan δείχνει να ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια που έχουμε συνηθίσει, αναφορικά με τα συστήματα αυτόνομου παρκαρίσματος.

Δεν γνωρίζουμε αν αυτό αποτελεί έναν ευφυή τρόπο προώθησης της εν λόγω τεχνολογίας ή απλά οι μηχανικοί της φίρμας είχαν κέφια, το σίγουρο όμως είναι ότι μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Το εν λόγω ProPILOT Park Ryokan μοιάζει με ένα οποιοδήποτε πανδοχείο ή Ryokan (παραδοσιακός ξενώνας της Ιαπωνίας), όπου όλα τα πράγματα είναι στοιχισμένα στη θέση τους. Υπάρχουν παντόφλες στην είσοδο για να εισέλθουν οι επισκέπτες, ενώ η διαρρύθμιση των δωματίων αποτελείται από χαμηλά τραπέζια και μαξιλάρια.

Η διαφορά, στην προκειμένη περίπτωση, είναι ότι όλα αυτά δεν μπήκαν στη θέση τους από αυτόν που τα χρησιμοποίησε τελευταίος. Εξοπλισμένα με μια ειδική έκδοση της τεχνολογίας Nissan ProPILOT Park, τα μαξιλάρια, οι παντόφλες και διάφορα άλλα αντικείμενα είναι σε θέση να μετακινούνται μόνα τους και να επιστρέφουν αυτόματα σε καθορισμένα σημεία, με το πάτημα ενός κουμπιού. Αφού δείτε το video, μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο σκεπτόμενοι τι άλλο θα μπορούσε να κάνει η συγκεκριμένη τεχνολογία για σας…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!