NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Mercedes, πρώτη γεύση από τη νέα A-Class

Λίγο πριν από την πρώτη, επίσημη παρουσίαση της νέας A-Class, στις 2 Φεβρουαρίου στο Άμστερνταμ, η Mercedes αποφάσισε να μας δώσει ένα πρώτο teaser.

Και το αποτέλεσμα, φυσικά, είναι το αναμενόμενο. Η νέα A-Class, ακολουθώντας τη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της εταιρίας, δείχνει σαφώς πιο επιθετική από την προηγούμενη. Ενδεικτικό είναι το σχήμα των προβολέων, όπως επίσης και οι αεραγωγοί. Όσο για τις γραμμές του αμαξώματος, από μπροστά τουλάχιστον, δείχνουν πιο καθαρές από ποτέ. Οι Γερμανοί φαίνεται πως έχουν κοπιάσει αρκετά ώστε το αυτοκίνητο να αποτελέσει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Ενδεικτικό είναι το ψηφιακό εσωτερικό, που αποκάλυψε μερικούς μήνες πριν.

Αναφορικά με τους κινητήρες, η γκάμα θα περιλαμβάνει 7 σύνολα βενζίνης και 4 πετρελαίου, συμπεριλαμβανομένου ενός συνόλου 1.3 λίτρων που αναπτύχθηκε από κοινού με τον όμιλο Renault-Nissan-Mitsubishi. Στο μενού υπάρχει ακόμα ένας 1.5 λίτρων, καθώς και διάφορα plug-in και ηλεκτρικά μοντέλα. Στην κορυφή θα βρίσκονται οι Mercedes-AMG 35 και 45, με τη μεγαλύτερη εξ αυτών να ξεπερνά το φράγμα των 400 ίππων.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!