NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Teaser από το νέο υπεραυτοκίνητο της Rimac

Ο διάδοχος του Concept One αναμένεται να παρουσιαστεί το Μάρτιο στη Γενεύη. Μέχρι τότε, πάρτε μία πρώτη γεύση περί τίνος πρόκειται.

Το Concept Two, όπως είναι η κωδική του ονομασία, είναι ένα νέο, αμιγώς ηλεκτρικό, υπεραυτοκίνητο. Μάλιστα, η Κροατική εταιρία Rimac έχει ακόμα μεγαλύτερες βλέψεις για αυτό, σε σχέση με το Concept One. Αναφορικά με την ισχύ του, θα φτάνει το εξωφρενικό νούμερο των 1.224 ίππων, η οποία θα αποδίδεται από συνολικά 4 ηλεκτροκινητήρες. Όσο για την αυτονομία θα ξεπερνά τα 300 χιλιόμετρα. Οπτικά, από όσο μπορούμε να διακρίνουμε, ο σχεδιασμός του είναι ιδιαίτερα επιθετικός, με ενεργό πίσω spoiler, ένα μεγάλο διαχύτη και διάφορα ακόμα αεροδυναμικά βοηθήματα.

Η παραγωγή του Concept Two αναμένεται να ανέλθει στα 100 αντίτυπα, αριθμός κατά πολύ μεγαλύτερος από τα μόλις 8 κομμάτια (+2 για αποκλειστική χρήση σε πίστα) του προκατόχου του. Όσο για την τιμή, πιθανά θα ξεπερνά το ένα εκ. ευρώ! Για να χρυσώσουν πάντως το χάπι, οι σχεδιαστές του ανέφεραν ότι το νέο αυτό μοντέλο θα διαθέτει ελαφρά μεγαλύτερο εσωτερικό, ώστε να δίνει μία νότα άνεσης σε όσους αποφασίσουν να το κάνουν δικό τους.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!