NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Toyota e-Palette, ματιά στο μέλλον! [vid]

Μία πρωτοποριακή ιδέα για το μέλλον της αυτοκίνησης παρουσιάζει η Toyota, που ξεφεύγει από τα στενά όρια των αστικών μετακινήσεων.

Αν προσπαθούσατε να σκεφτείτε out of the box για το πώς θα είναι τα οχήματα μετά από μερικές δεκαετίες και τι ανάγκες θα καλύπτουν, πως ακριβώς θα οραματιζόσασταν το μέλλον; Η Toyota έκανε την άσκηση για σας και, αντικειμενικά, έβγαλε ένα σοβαρό αποτέλεσμα. Πέρα από τη λογική της αυτόνομης οδήγησης το νέο της οικοσύστημα θα βασίζεται σε μία ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία μπορεί να καλύψει ανάγκες που δεν είχαμε μέχρι στιγμής σκεφτεί.

Η e-Palette, όπως ονομάζεται, είναι πλήρως αυτόνομη, ηλεκτρική, με λογισμικό ανοικτού κώδικα και πλήρως παραμετροποιήσιμη στις ανάγκες του καθενός. Θέλετε για παράδειγμα ένα αυτοκίνητο μεταφοράς προσωπικού; Η, καλύτερα, ένα πολυτελές lounge για να μετακινείστε solo; Είσαστε επαγγελματίας και χρειάζεστε ένα γραφείο να συνεχίζετε τη δουλειά σας, από και προς την εργασία σας; Θα θέλατε να παραγγέλνατε παπούτσια από το ίντερνετ και ένα «κινητό» παράρτημα του καταστήματος να έρχεται στην πόρτα σας με όλα τα επιλεγμένα μοντέλα, ώστε να τα δείτε από κοντά και να τα δοκιμάσετε; Αν ναι, πατήστε το play και δείτε μία διαφορετική οπτική των δρόμων του αύριο.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!