NEA

Νέο ηλεκτρικό όχημα από το Giorgetto Giugiaro

Στην προσεχή έκθεση της Γενεύης ο οίκος Giugiaro αναμένεται να παρουσιάσει μία νέα πρόταση, ενός ηλεκτρικού sedan, με ικανότητες αυτόνομης οδήγησης.

Η πρόταση αυτή αναπτύχθηκε από κοινού με την κινεζική εταιρεία διαχείρισης ενέργειας Envision και πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα, σε μερικές εβδομάδες, στην έκθεση της Γενεύης. Ο ίδιος μάλιστα ο Giugiaro, έσπευσε να τονίσει πως ενσωματώνει «μοναδικές και καινοτόμες» λύσεις σε ο,τι αφορά στην εργονομία και την ευκολία χρήσης. Το project αυτό έρχεται να ενσωματώσει το αυτοκίνητο σε ένα ευρύτερο ενεργειακό σύστημα, που περιλαμβάνει οικίες, κοινότητες και έξυπνες πόλεις. Παράλληλα, υποδηλώνει τη δυνατότητα των παραδοσιακών σχεδιαστών και κατασκευαστών αυτοκινήτων να συμμετάσχουν πλήρως σε ένα νέο, ενεργειακό οικοσύστημα,

Ο σχεδιασμός του ηλεκτρικού αυτού sedan αποτελεί το δεύτερο έργο της νέας εταιρίας του Giugiaro, GFG Style (από το Giorgetto Fabrizio Giugiaro), αφού από το 2015, ο ίδιος με το γιό του Fabrizio, έσπασαν τους δεσμούς με την Italdesign, πουλώντας τα τελευταία τμήματα της εταιρείας σχεδιασμού και μηχανικής στην Audi.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!