ΑΓΩΝΕΣ

Κυριαρχία ξανά της Cadillac στις 24 Ώρες της Daytona

Στο 56o Rolex 24 Hours που έγινε στην Daytona η Cadillac είδε και πάλι πρώτη την καρό σημαία σημειώνοντας νέο ρεκόρ γύρων…

Οι Filipe Albuquerque, Christian Fittipaldi και Joao Barbosa έκαναν συνολικά 808 γύρους με το αγωνιστικό #5 Cadillac DPi-V.R, σπάζοντας το ρεκόρ των 762 γύρων που κρατούσε στην πίστα της Daytona από το 1992. H κυριαρχία της αμερικανικής ομάδας επισφραγίστηκε από το δεύτερο αγωνιστικό της, ενώ στο βάθρο ανέβηκε και η Oreca LMP2. Εξαιρετική εμφάνιση από τους Bruno Senna, Paul di Resta, Will Owen και Hugo De Sadeleer με την Ligier με τον Montoya να ολοκληρώνει την πρώτη 10άδα και τον Alonso να πέφτει στην 38η θέση μετά από μηχανικά προβλήματα.

Η Ford σημείωσε το «1-2» με το GT Le Mans με τις Corvette να μην μπορούν να απειλήσουν. Συγκεκριμένα οι Ryan Briscoe, Scott Dixon και Richard Westbrook τερμάτισαν πρώτοι στην κατηγορία GTLM με τους Joey Hand, Dirk Muller και Sebastien Bourdais να απέχουν με μικρή διαφορά. Στην κατηγορία GTD την πρώτη θέση πήρε η  Lamborghini Huracan GT3 των Mirko Bortolotti, Franck Perera, Rolf Ineichen και Rik Breukers.

Ως καλεσμένοι της Continental Tires παρακολουθήσαμε από κοντά τον 24ώροαγώνα της Daytona για τον οποίο μπορεί να μάθετε περισσότερα στο σχετικό μας άρθρο.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!