NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο teaser από τη Mercedes A-Class [vid]

Δεν απομένουν παρά ημέρες από την επίσημη παρουσίαση της νέας A-Class και η Mercedes συνεχίζει να μας κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον, με μικρές αποκαλύψεις.

Μετά από την εικόνα του μπροστινού μέρους του αυτοκινήτου, σειρά έχει ένα μικρό video, μόλις 34 δευτερολέπτων, που όμως αποκαλύπτει αρκετά στοιχεία γύρω από το σχεδιασμό της νέας A-Class. Μέσα από μερικές φευγαλέες ματιές μπορεί κανείς να παρατηρήσει το σχήμα των εμπρός και πίσω φωτιστικών σωμάτων, λεπτομέρειες από τις σχεδιαστικές γραμμές του αμαξώματος καθώς και άλλες, από το εσωτερικό του. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον κρυφό φωτισμό εντός των αεραγωγών και, το κυριότερο, το MBUX.

Το τελευταίο προκύπτει από τις λέξεις Mercedes-Benz User Experience και δεν είναι άλλο από το νέο multimedia σύστημα της εταιρίας, το οποίο διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη και μπορεί να μαθαίνει από τα γούστα και τις ανάγκες του οδηγού. Αυτό περιλαμβάνει επίσης ένα υψηλής ανάλυσης ψηφιακό cockpit με οθόνες αφής, πλοήγηση με τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας και έξυπνο φωνητικό έλεγχο με αναγνώριση ομιλίας, που ενεργοποιείται λέγοντας «Hey Mercedes». Πάρτε λοιπόν, μία πρώτη γεύση και στις 2 του Φλεβάρη, με την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!