ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στο σφυρί ένα από τα Focus WRC του McRae!

Για όσους θυμούνται το θρύλο αυτό των ράλι, τώρα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το αυτοκίνητο με το οποίο έτρεξε στο Ακρόπολις του 1999!

Στο προσεχές Race Retro Competition Car Sale, η Silverstone Auctions ετοιμάζεται να δημοπρατήσει ένα από τα πρώτα Ford Focus WRC του 1999, ντυμένο με τα αυθεντικά χρώματα της Martini! Το συγκεκριμένο είναι από τα πρώτα που κατασκευάστηκαν και το οδήγησε ο Colin McRae με το συνοδηγό του, Nicky Grist, σε τέσσερις γύρους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, την πρώτη του σεζόν με τη Ford. Συγκεκριμένα, έτρεξαν στην Καταλονία, στην Κορσική, στο δικό μας ράλι Ακρόπολις και στην Κίνα.

Το ίδιο το αυτοκίνητο οδηγήθηκε από τους Petter Solberg και Thomas Radstrom σε επτά ακόμα αγώνες του WRC, οπότε, καταλαβαίνετε, η ιστορία του είναι αρκετά πλούσια. Εάν λοιπόν είσαστε fan του McRae (εμείς σίγουρα είμαστε!) και σας περισσεύουν γύρω στα 150 με 200 χιλιάδες ευρώ, βγάλτε εισιτήριο για Αγγλία στις 23 Φεβρουαρίου…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!