NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Jeep, σκέψεις για ένα μοντέλο μικρότερο του Renegade

Βλέποντας τις τάσεις του αγοραστικού κοινού, η Jeep φαίνεται πως έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά την κατασκευή ενός πραγματικά μικρού οχήματος.

Όπως ακούγεται, ακόμα δεν έχει δοθεί το πράσινο φως για κάτι τέτοιο, η πρόταση όμως πηγαίνει και έρχεται στο εσωτερικό της φίρμας. Γιατί μπορεί ακόμα στην αμερικάνικη αγορά να βασιλεύει η λογική του «big is beautiful», στην Ευρώπη όμως και σε άλλες αγορές, οι πωλήσεις μικρών crossover αυξάνουν συνεχώς. Ένα όχημα μικρότερο από το Renegade, με μήκος κάτω από τα 4.0 μέτρα θα μπορούσε να σίγουρα να τραβήξει το ενδιαφέρον αυτού του κοινού.

Εάν τελικά ληφθεί η απόφαση, το πιο πιθανό είναι το νέο αυτό όχημα να πατήσει επάνω στο πλαίσιο που χρησιμοποιούν τα Fiat Panda και 500. Μάλιστα, πέρα από τις προσθιοκίνητες εκδόσεις, θα υπάρχουν και τετρακίνητες, αξιοποιώντας το ήδη υπάρχον σύστημα μετάδοσης του Panda 4Χ4. Όσο για την κατασκευή του αυτοκινήτου, το εργοστάσιο του Pomiglano της Fiat, στη Νάπολη, θα μπορούσε να φιλοξενήσει τη σχετική γραμμή παραγωγής.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!