ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οκτώ Ford Performance μοντέλα στην πίστα! [vid]

Ένα διαφορετικό track day, με μία ιδιότυπη κόντρα οκτώ ιδιαίτερων μοντέλων της Ford. Ποιο θα περάσει πρώτο τη γραμμή του τερματισμού;

Πιστεύετε ότι ένα αμερικάνικο pick up όπως το Ford F-150 Raptor δεν κάνει για πίστα; Τι διαφορές έχουν το Fiesta ST με το νέο Fiesta ST; Σε ένα κλειστό σιρκουί, ποιο είναι πιο γρήγορο, το Focus RS ή μία Mustang GT; Και, αν σε αυτά προσθέσουμε επίσης τη Mustang GT350R και την έκδοση δρόμου του GT, τι ελπίδες έχουν έστω να πλησιάσουν το αγωνιστικό GT; Όλα αυτά τα ερωτήματα μπορεί να σας έχουν ή να μην σας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν. Το σίγουρο όμως είναι ότι η Ford βρήκε ευκαιρία να περάσει μία ευχάριστη οδηγικά μέρα, στην πίστα Motorland της Βαρκελώνης.

Για την άτυπη αυτή κόντρα, πέρα από τα αυτοκίνητα, επιστρατεύτηκαν και οι οδηγοί της Ford Chip Ganassi Racing Team. Πρόκειται για τους Andy Priaulx, Harry Tincknell, Olivier Pla και Stefan Mücke που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής WEC, καθώς και τους Dirk Müller, Joey Hand, Richard Westbrook και Ryan Briscoe που συμμετέχουν στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα IMSA WeatherTech SportsCar.

Για τα γυρίσματα, που έγιναν σε διάστημα μόλις 4 ωρών, χρησιμοποιήθηκαν τρία κινηματογραφικά συνεργεία, ένα drone και 16 κάμερες GoPro. Οι μάχες στην πίστα καταγράφηκαν σε εικόνα υψηλής ανάλυσης 4K από ένα ειδικά διασκευασμένο Ford Fiesta ST σε ρόλο camera car.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!